Valentine’s Day cupcakes♥

februar 11, 2014 at 08:48

Valentine's Day cupcakes med hindbær

Valentine's Day cupcakes med hindbær

Valentine's Day cupcakes med hindbær

Valentine's Day cupcakes med hindbær

Valentine's Day cupcakes med hindbær

Valentine's Day cupcakes med hindbær

Jeg har før fortalt om min forkærlighed for den ellers forhadte Valentine’s Day f.eks. her og her. I år er hverken drengen eller jeg hjemme på selve dagen, jeg er i Paris, mens drengen er på skitur med sit arbejde, men det skal bestemt ikke forhindre mig i at fejre dagen, og er der en bedre måde at fejre en sød mærkedag end med små søde lyserøde cupcakes? Nej, det tror jeg vist ikke.

 

I køkkenet fik jeg hjælp af min søde grandkusine O, som ikke bare hjalp med at få produceret et utal af cupcakes, men også var med som kreativ konsulent og smagsdommer. Totalt yndlings søndag i køkkenet.

 

Valentine’s Day cupcakes med hindbær:

ca. 20 stk

 

150 g smør, stuetemperatur

1 vaniljestang, kornene

2 1/2 dl sukker

5 dl mel

1/2 tsk salt

1 1/2 tsk bagepulver

2 1/2 mælk

2 æg

100 g hindbær, frosne

1,5 spsk sukker

 

Topping

375 g marscarpone

150 g flormelis

2 tsk rød frugtfarve

2 tsk hindbærcoulis (rest fra cupcakedejen)

ca. 20 friske hindbær til pynt

 

ca. 20 muffinforme

 

  • Forvarm ovnen på 180 grader.
  • Varm forsigtig de frosne hindbær op i en gryde sammen med lidt sukker. Smag til undervejs.
  • Rør blødt smør, vaniljekornene og sukker sammen til det er lyst og luftigt.
  • Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt.
  • Bland mel, salt og bagepulver og bland det med mælken.
  • Vend forsigtigt melblandingen sammen med resten af dejen.
  • Fyld formene skiftevis med dej og et par teskefulde hindbærcoulis.
  • Kom ca. fire teskefulde hindbærcoulis til slut og bland forsigtigt med en kødnål.
  • Gem lidt hindbærcoulis til toppingen.
  • Bag kagerne i ca. 12-15 min. til de er fine og gyldne.
  • Mens kagerne køler af, laver du toppingen.
  • Kom marscarpone i en skål og si formelisen i. Rør godt sammen.
  • Del toppingen i to skåle.
  • Kom rød frugtfarve og lidt hindbærcoulis fra cupcakedejen i en af skålene.
  • Kom halv lyserød topping i den ene side af sprøjteposen og hvid i den anden.
  • Pynt de helt afkølede cupcakes med topping og et hindbær på toppen.
  • Spis dem med det samme eller opbevar i køleskabet et par dage. De holder nok ikke så længe ;)

 

English: I’ve talked about my love for the otherwise hated Valentine’s Day e.g. here and here. This year neither the boy or I are home on the 14th, I’m in Paris, while the boy is going on a ski trip with his work, but that’s definitely not going to stop me from celebrating the day, and is there anything better than celebrating a sweet holiday with sweet little cupcakes? No, I don’t think so. 

 

In the kitchen I was accompanied by my sweet second cousin O, who not only helped produce a countless number of cupcakes, but also functioned as creative consultant and arbiter of taste. My favorite kind of Sunday in the kitchen.