Five Things

december 13, 2013 at 09:55

Julegodter

{Julehjemmebag // Christmas baked goods}

Labradoodle

{Ludwig som rensdyr // Ludwig as a reindeer}

Christmas decorations

{Julekugler og julelys // Christmas bulbs and Christmas lights}

Risengrød

{Årets første portion risengrød // The season’s first portion of risengrød}

Juletræ

{Det fine juletræ i vores gård // The pretty Christmas tree in our courtyard}

 

Fem små rare juleting fra decemberdagene, der bare styrter afsted. Vi er allerede over halvvejs til juleaften, og jeg føler næsten ikke, at jeg har haft tid til rigtig at nyde det. Jeg har dog fået bagt en masse – og spist en masse. Jeg kan kun anbefale jer at bage en portion luciaboller og dele dem med en (eller flere) du holder af sammen med et lækkert glas hvid gløgg i løbet af weekenden.

 

Ludwig fik, ligesom resten af familien, en adventsgave fra den mindste og jeg i søndags, og han var overraskende ligeglad med hans hårbøjle, så længe han bare fik masser af godbider og den ikke faldt ned i øjne på ham. Jeg var helt færdig! Jeg synes, at han simpelthen så så nuttet ud som rensdyr. Andre ting der har gjort mig ekstra juleglad den seneste tid er min nye glaskrukke fyldt masser af små hvide og sølvfarvede glaskugler og en fin lyskæde. Årets første portion risengrød og tilhørende nisseøl gjorde også godt. Ligesom træet i vores gård får mig til at smile hver eneste gang jeg kommer forbi.

 

English: Five little nice things from the December days that are just flying away. We are already over halfway to Christmas and I don’t really feel that I’ve had the time to actually enjoy it. However, I’ve baked a lot – and eaten a lot. I can only recommend you to bake a batch of Saint Lucy’s buns and share them with someone (or several) that you care about a long with a glass of delicious white mulled wine during the weekend. 

 

Ludwig got, like the rest of the family, an advent present on Sunday from the youngest and I, and he was surprisingly indifferent with his new headband as long he got lots of treats and it didn’t fall in his eyes. It was killing me, I thought he was as incredibly cute as a reindeer. Other things that have made me extra Christmas-happy lately is my new glass bowl filled with lots of little white and silver Christmas bulbs and a dainty light chain. The year’s first portion of ‘risengrød’ also brought a lot of happiness. Like the tree in our courtyard, which makes me smile every time I pass it.