Striped Angora

november 10, 2013 at 10:31

Striped cardigan from Second Female

Striped cardigan from Second Female

Striped cardigan from Second Female

Striped cardigan from Second Female

 Striped cardigan from Second Female

Striped cardigan from Second Female

Cardigan Second Female // T-shirt Moss Copenhagen // Jeans Monki // Boots Bianco // Necklace Julie Sandlau // Ring vintage // Bracelet H&M // Nail polish Essie ‘Really Red’ 

 

Fredag efter arbejde cyklede jeg ind til byen for at mødes med drengen. Jeg havde god tid, så jeg stoppede forbi Second Female, hvor jeg forelskede mig i denne gråstribede lange cardigan. Jeg har op til flere lange grå cardigans liggende i diverse webshops rundt omkring i cyperspace, men det var først da jeg mærkede, hvor dejlig blød denne her var, at jeg fik erhvervet mig en. Den fnulrer en del, men den er simpelthen så rar at have på. Jeg har hørt, at det skulle hjælpe at lægge den i fryseren, så måske skal jeg prøve det. Hvis I skulle ligge inde med tips til mindre fnuler, så vil jeg meget gerne høre dem!

 

English: Friday after work I biked into the city to meet up with the boy. I had some time to kill, so I stopped by Second Female, where I fell in love with this grey striped long cardigan. I have several long grey cardigans lying in different webshops around in cyperspace, but it wasn’t until I fell how nice and soft this one was, that I finally bought one. It leaves little hairs everywhere, but it’s just so soft. I’ve heard that it helps putting it in the freezer, so I might have to give that a try. If any of you know any tricks I’m happy to hear them!