Burger-tip // Dag H

juli 12, 2013 at 12:27

En dejlig solskinsaften i København mødtes jeg med min veninde Panni til en burger og sladder på Dag H. Selvom jeg har besøgt caféen flere gange før, var det min første Dag H burger, men helt sikkert ikke min sidste. Dag H ligger ikke kun utrolig belejligt tæt på min arbejdsplads, men serverer altså også en burger, der hører i kategori med de bedste københanske burgere sammen med steder som Haché og Halifax. Og pomfritterne….uh, de var altså gode!

 

Selve burgeren var som jeg altid synes er et hit (selvom jeg er svært glad for en god mexikansk burger). Bøffen var perfekt stegt, bollen var tilpas blød og fyldet var helt klassisk med tomat, salat, rødløg og syltede agurker. Deres chilimayo var én af de bedre – en dip, der passer jo perfekt til en burger og fritter. Alt i alt en dejlig burger. Desværre er der noget længerevarende vejarbejde, så den ellers så hyggelige fortorvscafé er altså lidt mindre hyggelig ud til byggerod i de her dage.

 

English: A lovely summer evening in Copenhagen I met up with my friend Panni for a burger and catching up at Dag H. Even though I’ve visited the café several times before, it was my first Dag H burger. Dag H is not only conveniently close to my workplace, but it also serves a burger that’s in category with some of the best burgers in Copenhagen along with places like Haché and Halifax. And the fries…oh, they were so good!

 

The burger itself was like I always think is a hit (although I do like a good Mexican burger). The meat was cooked perfectly, the bun had just the right soft consistency and the filling was classic with tomato, lettuce, red onion and pickles. Their chili mayo was one of the better ones – a dip that always works well with a burger and frites. All in all a great burger. Unfortunately, there’s some ongoing construction, so the otherwise cozy sidewalk café is a little less cozy with the construction going on these days.