Five Things

maj 28, 2013 at 16:14

Frederiksborg Slot

 {Frederiksborg slot i solskin // Frederiksborg castle in sunshine}

 

 {Ny fin blå neglelak // New pretty blue nail polish}

 {En blomsterdækket mur // A flower-covered wall}

 {Tre veninder // Three girlfriends}

 {Fine lyserøde blomster fra mit nye arbejde // Pretty pink flowers from my new job}

 

Her er fem små ting, der har gjort mig særlig glad i den seneste tid; en gåtur med den mindste i flot solskinsvejr rundt om Frederiksborg slot, en ny Essie neglelak til samlingen, fine blomster der dækker en mur, tre veninder til sleepover på landet og en smuk buket lyserøde blomster fra mit nye arbejde på min første dag. Så bliver det da ikke meget bedre!

 

Jeg synes simpelthen, at Frederiksborg slot er det fineste slot og jeg bliver så glad hver gang jeg ser det. Jeg elsker at gå ture rundt om slotssøen – både med og uden en kugle eller tre fra Paradis. Måske skulle jeg lave en lille guide til min hjemby Hillerød en dag?

 

English: Here are five little things that have made me especially happy lately; a walk with the youngest in lovely sunny weather around Frederiksborg castle, a new Essie nail polish to the collection, pretty flowers covering a wall, three girlfriends at a sleepover in the countryside and a beautiful bucket of pink flowers from my new job on my first day. It doesn’t get much better than that!

 

I think that Frederiksborg castle is the prettiest castle and every time I see it it makes me happy. I love going for walks abound the castle lake – both with and without a scoop or three from Paradis (red. an ice cream chain). Maybe I should make a little guide to my hometown Hillerød one day?