Et sødt tip // Strangas Dessert Boutique

marts 29, 2013 at 11:23

Strangas Dessert Boutique

Strangas Dessert Boutique

Strangas Dessert Boutique

Strangas Dessert Boutique

Strangas Dessert Boutique

Strangas Dessert Boutique

Strangas Dessert Boutique

Strangas Dessert Boutique

Søde Julie og hendes kage

Strangas Dessert Boutique

Strangas Dessert Boutique

Strangas Dessert Boutique

Strangas Dessert Boutique

I sidste uge var jeg inviteret på den hyggeligste kagedate på Strangas Dessert Boutique på Åboulevarden af min søde veninde Julie. Det er en hyggeligt lille dessert café med alverdens lækre kager og massevis af forskellige macarons. Jeg fik en Strangas Pure Nordic, som er en ren mørk chokolademousse med en frisk let syrlig havtorn- og mangomousse, som jeg fik omdøbt til det mindre delikate navn ‘chokolade-firkant’ til ekspedientens store underholdning. Men om man kalder den Strangas Pure Nordic eller chokolade-firkant, så smagte den skønt. Den havde en helt rigtige kombination af mørk chokolade og den friske havtorn- og mangomousse. Julie fik en Strangas Passion, som er en hvid chokolademousse med passionsfrugt sammen med en blød mælkechokolademousse på en let kiksebund, som hun bestemt også var meget tilfreds med. Derudover valgte vi hver især tre fine macarons, min yndlings var saltkaramel varianten, men lakridsen var også overraskende god, selvom jeg ikke er så meget til lakrids i søde sager. Selvom 52 kr. for et stykke kage måske ikke lige frem er foræret til de penge, så er der kælet for alle detaljerne, råvarerne er i top, stedet er hyggeligt og betjeningen var rigtig sød.

 

English: Last week my good friend Julie invited me out for a cake date at Strangas Dessert Boutique. It’s a lovely little dessert place with a long list of delicious cakes and lots of different macaroons. I got the Strangas Pure Nordic, which is a pure dark chocolate mousse with a fresh tart sea buckthorn and mango mousse, that I renamed the less delicate chocolate square, which served as much entertainment for the waitress. But whether you call is Strangas Pure Nordic or chocolate square it tasted fantastic. It had the perfect combination of dark chocolate and the fresh sea backhorn and mango mousse. Julie got the Strangas Passion, which is a white chocolate mousse with passion fruit together with a soft milk chocolate mousse on a light biscuit crust, which she also really happy with. Additionally, we each chose three pretty macaroons, my favorite was the salty caramel, but the liquorice was also surprisingly good, even though I’m usually don’t care much for liquorice in sweets. Even though DKK 52 might not be cheap for a piece of cake, there was clearly thought of every detail, the cakes are made from quality ingredients, the place is nice and the service was very good.