Dagens outfit: High Waisted Jeans

februar 7, 2013 at 23:29

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Cardigan Just Female // T-shirt A Question Of // Jeans Monki // Støvler Mentor // Armbånd Storm & Marie (er kun tilbage i sølv)

 

Et dagens fra sidste weekend, hvor jeg var en tur på landet og for at besøge mine dejlige veninde Stephanie og se det nye fine hus – og ikke mindst mit værelse :) Det var den ultimative hygge-get-a-away med lækker sushi (ja, den slags har de også på landet ;)), rødvin, bland-selv-slik, sladder, tøsefilm og fantastisk hjemmelavet søndagsbrunch med blåbærpandekager, bacon, scrambled eggs, juice, latte og lækkert rugbrød med blåbær fra bageren. Én ting er sikkert, jeg kommer igen! :)

 

De sorte jeans er nye og har krævet lidt tilvænning med den høje talje, men nu er jeg blevet virkelig pjattet med det og tænker at jeg må ege flere par med ‘high waist’. ‘Giveashit’ t-shirten, som jeg elsker, og slet ikke har fået brugt nok, har I set før her. Det samme med cardiganen, som jeg havde på her og her. Armbåndet haspede jeg lige det sidste af, inden Storm & Marie butikken lukkede i Elmegade i sidste uge.

 

English: A look of the day from last weekend, when I visited my lovely friend Stephanie and saw her new pretty house – and more importantly my room :) It was the ultimate relaxation-get-a-away with delicious sushi (yes, you can get that stuff in the countryside ;)), red wine, candy, gossip, a chick-flick and a fantastic home made Sunday brunch with blueberry pancakes, bacon, scrambled eggs, juice, latte and delicious Danish ryebread with blueberries from the bakery. One thing is certain, I’m coming back! :) 

 

The black jeans are new and required a little getting use to with the high waist, but now I’m really excited about them and I think I have to get more with a high waist. I haven’t used the ‘Giveashit’ t-shirt nearly enough, but I have shown it before here. The same goes for the cardigan, which I wore here and here. I scooped last the bracelet up, before the Storm & Marie store in Elmegade closed last week.