New Year’s Eve Dresses

december 21, 2012 at 16:50
New Year's Eve Dresses
 Lige om lidt er det juleaften og inden man får tid til at se sig om, så kommer nytårsaften, derfor er det vel på høje tid at overveje, hvad man skal have på.

 

Jeg er faktisk ikke den store nytårsaften-fan. Misforstå mig ikke, jeg er helt klar på fine kjoler og god mad, men jeg synes bare, at forventningen lidt er, at nytårsaften skal være den sjoveste aften, med den bedste mad, man skal være det pæneste man nogensinde har været, så ligemeget hvad ender man med at blive lidt skuffet.

 

Men fine kjoler kan man aldrig få nok af og jeg leder altid efter en god undskyld for at tilføje lidt glimmer til min garderobe.

 

Her mit bud på 10 nytårskjoler, som kan være med til at gøre nytårsaften lidt mere særlig. Klik på billedet for priser og forhandlere.

 

English: Here is 10 New Year’s Eve dresses that might help make your night a little more special. Click on the picture for prices and dealers.