Christmas Photo Diary 2012

december 29, 2012 at 21:48

 {En hyggelig eftermiddag i Tivoli med den mindste}

  {Den mindste og jeg bagte pebermynte cupcakes, da han var på besøg til den årlige julehyggeweekend}

Kalenderlys

Kalenderlys

  {Årets hjemmekreerede kalenderlys}

Hasselnød nespressokaffe og et honninghjerte

  {En lille hyggestund mellem gøremål}

Frederiksborg slot

  {Frederiksborg slot beklædt i tidlig decembersne}

Adventskrans

Adventskrans

  {Årets adventskrans med ikke så julede farver, men masser af kunstig sne}

Dagens outfit i snevejr

  {Dagens outfit i anledningen af den mellemstes 18 års fødselsdag}

Dagens outfit

  {Endnu et dagens outfit til julehygge med de nærmeste}

Fotosjov

Spiced nuts and apple sauce

 {Fotosjov med mit nye smarte kamera}

Kalle

  {Min mors søde hund Kalle tager sig en lur til den årlige ikke-julede middag lille juleaften}

Den mindste og mellemste

  {Den mindste og mellemste på en lille gåtur inden al julemaden}

Juleaftens-outfit

  {Juleaften-‘dagens’ med stor sløjfe}

Et fint dækket bord

Klar til juleaften

  {Det meget fine julemiddagsbord}

Adventsgave

Juleaftensmiddag

  {Den skønneste julemiddag med alt hvad hjerte kan begære}

DSC00415

  {Min tante og onkels smukke hund Zenta}

Ris a la mande

  {Ris a la mande – men ingen mandel til mig}

DSC00470

Zenta og julegaverne

Australsk julepynt

 {Julekoala importeret fra min semester i Sydney}
DSC00483

Julefrokost

Julefrokost

 {Overdådig julefrokostbord hos min fantastiske farmor}
Cocio

 {Endnu en sød hund. Denne gang min farmor og farfars Cocio}
Dagens outfit

 {Et julefrokost-‘dagens’}

 

Hjemvendt til København efter nogle dejlige juledage fyldt med julefrokoster, gaveindkøb, indpakning, udpakning og en fødselsdag synes jeg, at det er lidt svært at indstille min hjerne til, at den skal til at producere noget fornuftigt og ikke bare tulle rundt, se julefilm og spise konstant.

 

Jeg kan så fejre, at jeg er vendt tilbage til virkeligheden med en omgang blærebetændelse, så jeg har næsten præsteret ikke at lave andet end at se dårlige serier, sove og drikke te siden jeg kom hjem. Krydser fingrene for at være rask igen inden nytårsaften på mandag. Indtil da hygger jeg mig med at se på alle mine billeder fra en rigtig skøn jul.

 

English: Returned back to Copenhagen after some lovely christmas days filled with christmas luncheons, buying presents, gift wrapping, unwrapping and a birthday I think that my brain finds it hard to readjust to actually having to do something else than ponder around, watch christmas movies and eat constantly.

 

Lucky for me I get to celebrate getting back to reality with a bladder infection, so I haven’t done much besides watching bad tv-shows, sleep and drink tea since I got back. I’m crossing my fingers that it’ll be gone by New Year’s Eve. Until then I’m enjoying looking back at all of my photos from a really nice christmas.