Dagens outfit: Gift Wrapped

december 13, 2012 at 20:52

 Bluse H&M (gammel) // Nederdel Envii // Strømpebukser Decoy // Støvletter S/Bar (gamle, men lignende findes her) // Neglelak Chanel 483 ‘Vendetta’ 

 

Her er ‘dagens’ fra søndag, hvor drengen, den yngste, mine forældre og jeg holdte lidt adventshygge med ‘Peppermint cupcakes’, som den yngste og jeg havde bagt og pyntet med fin rød og hvid topping. Den opskrift kommer på bloggen snarest!

 

Søndagssnestormen gjorde, at det ikke helt var muligt at tage billeder udenfor, så i stedet var det vores ene altan, som stadig var pæn kold at stå på. Hvis nogen undrer sig over, hvad det underlige er på altanbordet, så er det bare stakkels Jack, som jeg lavede til Halloween.

 

Blusen er efterhånden flere år gammel, men fra tid til anden finder jeg den bagerst på en hylden og forelsker mig i den på ny. Drengen siger altid, at jeg ligner en julegave i den – og det synes jeg egentlig er lidt hyggeligt, selvom jeg ikke er helt overbevidst om, at det er en kompliment i hans verden.

 

English: Here is ‘look of the day’ in the middle of the snow storm Sunday, which made it impossible to take the photos outside, so instead we did took them on one of our balconies. Sunday was spent with home made peppermint cupcakes with a pretty red and white topping together with the boy, my youngest brother and my parents. 

 

The blouse is a few years old, but now and again I find it lying in the back of a shelf and I fall in love with it all over again. The boy always says that I look like a christmas present when I wear it – and I actually think that is quite nice, even though I’m not conviced that it is a compliment in his world.