Dagens outfit: Christmas Luncheon

december 28, 2012 at 09:29

Dagens outfit

Dagens taske

Dagens outfit

Dagens outfit

Dagens outfit

Sweater Only // Pencil nederdel Saint Tropez // Pumps Google by kmb // Taske Mulberry (vintage) // Halskæde Second Female // Neglelak Essie ‘Leading Lady’ 

 

I onsdags var jeg til den hyggeligste julefrokost hos min farmor og farfar sammen med hele min fars side af familien. Min farmor havde igen i år overgået sig selv, selvom hun påstod, at hun havde skåret ned i antal retter, så havde hun simpelthen lavet alt hvad hjertet kan begære – og meget mere til.

 

Der var flere slags sild, sildesalat (nøj, det smagte godt, og jeg er slet ikke til sild), laks, rejer, fiskefrikadeller, stegt hvidkål i bl.a. kokosmælk og karry, to slags salater, and, kogt skinke, tarteletter, frikadeller, ostebord og masser af småkager. Jeg tror, at jeg kunne have trillet hjem! Én ting er sikkert, den ene times træning den mellemste og jeg nåede inden, var vist ikke helt nok.

 

Sweateren er ny og er en julegave fra den mindste og mellemste. Den er dejlig blød og meget fin i farven. Nederdelen har I efterhånden set en del gange før bl.a. her og her. Den er jeg blevet så glad for, selvom jeg egentlig slet ikke er en nederdels-pige. Mulberry tasken er en julegave fra min mor. Den er købt på Lauritz.com, men jeg har aldrig set den model før. Den er jeg sikker på nok skal blive skambrugt!

 

English: Yesterdays outfit from a christmas luncheon at my grandparents’ house together with the my dad’s side of the family and more delicious food than anyone could ever dream of. My grandmother had definitely outdone herself again! 

 

The sweater is new and is a christmas present from my brothers. It is really soft and I love the color. You have seen the skirt a few times now e.g. here and here. I really like it, even though I’m not a skirt-girl. The Mulberry bag is a christmas present from my mom. It’s bought through Lauritz.com, but I’ve never seen that model before.