My Week in Instagram

november 13, 2012 at 12:40

1. Choc’o’mint latte på Baresso, 2. Obama vinder præsidentvalget og gensyn med min gamle underviser fra Amerikanske Studier, Niels Bjerre-Poulsen, 3. En uforskammet stor onsdagssnegl fra Bageren, ny Essie lak og varm kakao, 4. Chai-date på The Living Room, 5. Min første GOODIEBOX, 6. Juleindkøbsamok, 7. Lagkage til min fætters 10 års fødselsdag, 8. Mere lagkage på pæn paptallerken, 9. Stor vuf der altid holder øje med mig, når jeg parkerer min cykel.

 

Her er så endnu en omgang billeder fra min uge i Instagram. Sidste uge bød på kaffe- og chai-dates med søde veninder, min første GOODIEBOX med dejlige overraskelser, unødvendige, men lækre, kalorier i form af en kæmpe onsdagssnegl, lidt spontant juleindkøb i REMA 1000 (jeg glæder mig sådan til d. 1. december, så jeg for alvor kan komme i gang med julehyggen), lagkage til familiefødselsdag og en stor hund der altid holder øje med mig, når jeg kommer ind til teatret hver morgen.

 

Og sidst, men ikke mindst, Obamas genvalg – og et glædeligt gensyn med min gamle underviser i Amerikanske Studier på CBS.