Dagens outfit: Homebound

november 2, 2012 at 16:11

 

 Kjole Vila  // Cardigan Atmosphere // Støvler Mentor // Halskæde Atmosphere // Hat Topshop //

Taske Marc by Marc Jacobs

 

Her er så mit outfit fra lufthavnen i mandags, da jeg rejste hjem fra Manchester. Både den bordeaux cardigan og halskæden er købt Primark for næsten ingen penge, det er så dejligt når den slags sker. Nu er Primark også kendt for at være virkelig billig, men jeg var faktisk overrasket over både prisen, kvaliteten og det kæmpe store udvalg. Jeg er i hvert fald kommet hjem med nogle gode basisvarer, lidt gaver og to meget fine statementhalskæder, hvoraf den ene har jeg på her.

 

Hatten er fra Topshop (som også er købt i Manchester) og helt perfekt til kolde, regnfulde dage, som vi jo desværre har en del af herhjemme. Men så er det godt, at noget så simpelt som en bordeaux hat kan gøre én glad :)

 

Jeg ved ikke om det er lidt at se, men det er det nyeste udgave af det britiske Vogue, jeg holder på billederne. Jeg samler nemlig på Vogue-blade fra de lande jeg besøger, som en slags souvenir i stedet for køleskabsmagneter eller hvad folk ellers fylder kufferten op med, når de er ude og rejse. Det betyder selvfølgelig også, at jeg ikke altid kan læse bladet, men så er det godt, at der altid er mange fine billeder – og så synes jeg desuden, at det er vildt hyggeligt at prøve at gætte sig frem til hvad det står. Derudover er det også smart, at hver blad har både måned og årstal, så jeg kan huske ud fra bladene, hvornår jeg har været på ferie hvilke steder.

 

English: Here is Monday’s outfit from the airport, when I was flying back to Copenhagen. In my hand is the newest edition of British Vogue. I always buy a Vogue from the country I’m visiting, like a keep-sake instead of magnets for the fridge or whatever it is people fill their suitcases with when they are traveling.