New in

oktober 5, 2012 at 11:05

Min elskede Marc Jacobs taske befinder sig åbenbart et sted i Italien, hvor den skal repareres (eller byttes til en ny), og i mellem tiden lever jeg en ‘taske-rodløs’ tilværelse, hvor jeg skifter rundt fra taske til taske, og glemmer halvdelen af mine ting i processen. Derfor (og fordi jeg synes, at den var fin) har jeg tilladt mig at købe en lille ruskind ‘bæltetaske’, som midlertidig erstatning.

 

Jeg har faktisk været på udkig efter en pæn ‘bæltetaske’ et stykke tid, fordi jeg elsker idéen om kun at have en lille taske med sine absolut nødvendigheder med sig. Jeg er nemlig selv en tendens til fuldstændig at proppe mine tasker til de nærmest ikke kan lynes – uanset størrelsen. Jo større, jo mere fylder jeg i den. Dog havde jeg ét bestemt krav til ‘bæltetasken’; den skulle kunne rumme min Mulberry pung, som ikke er en helt lille model. Og heldigvis passer både pung, nøgler, læbepomade og mobil perfekt i min nyerhvervelse ;) Modellen hedder ‘Easy suede bum bag’ og er købt i Just Female i Sværtegade.

 

English: My beloved Marc Jacobs bag is apparently somewhere in Italy, where it’s being repared (or exchanged to a new one), and in the mean time, I’m living a ‘bag rootless’ existence , where I’m shifting back and forth among bags, and forgetting half of my stuff in the process. Therefore (and because I thought it was pretty) I’ve bought a small suede ‘fanny pack’ as a temporary replacement. Luckily, it fits both my not-so-small Mulberry wallet, keys, lip balm and cell perfectly :) The model is called ‘Easy suede bum bag’ and is bought in Just Female.