Dagens outfit: På æblerov

oktober 16, 2012 at 13:10

Kjole Vila // Cardigan Just Female // Ballerinaer Gianni (købt i Athen) // Armbånd Cathrine Saks // Neglelak Essie ‘Cabi-O-Lait’

 

Dagens outfit titlen er faktisk lidt misvisende for det var egentlig meningen, at jeg lige ville forevige mit fredags outfit, men endte med at forelske mig i mine forældres naboers æbletræ. Ikke nok med at det var en fin baggrund for ‘Dagen outfit’, så smagte det æble jeg ‘kom til’ at plukke VIRKELIG godt! Perfekte balance af surt og sødt i et æble og så den fineste røde farve. Uhm! Det kan godt være, at jeg er nødt til at banke på næste gang jeg besøger mine forældre og spørge om jeg må plukke et eller tre.

 

Men tilbage til outfittet…det var mit fredags outfit på date med min far. Vi havde den hyggeligste fredag aften sammen med store mængder sushi og Anders Matthesens nyeste show ‘Anders’. Jeg synes, at Anders Matthesen er så sjov, og hans nye show er ingen undtagelse, men det var dog lidt anderledes end de andre jeg har set, da showet var lidt mere eftertænksomt. Meget af showet omhandler hvordan man finder sig selv, især når man både er Anders og Anden, og hvad hvilke genstande i sit liv der er vigtigt at holde fast i. Og så handlede det om at gøre sig umage og altid gøre sit bedste – også når man skærer løg. Alt i alt et rigtig fint show med gode budskaber og stof til eftertanke! Nu skal jeg ikke røbe noget for folk der gerne vil se showet, men under afslutningen blev jeg helt rørt og det er alligevel ikke noget der normalt sker til et stand-up show.

 

English: Friday night’s outfit going to out for huge amounts of sushi and a stand-up show with my dad.